Кои сме ние

„Корект Акаунт Консулт“ ЕООД е  компания , специализирана в областта на данъчно-счетоводното консултиране и обслужване на физически и юридически лица.

Всеки бизнес е специфичен. Всеки клиент е изправен пред различен въпрос или проблем. Нашият екип от добре подготвени професионалисти и експерти ще Ви окаже пълно съдействие при решаването им. Индивидуалният ни подход на работа, комуникацията и обратната връзка, която поддържаме с клиентите, допринасят за бързото и своевременно разрешаване на всички казуси. Практичните решения и консултации, които получавате, ще подобрят и оптимизират финансово-счетоводната отчетност и документооборот, фирмената Ви дейност като цяло.

Ръководен екип

Ана Петрова – управляващ собственик

Дипломиран Магистър по „Счетоводство и контрол“. С 19 години професионален опит като Главен счетоводител и Финансов директор в немско-българска компания, пазарен лидер в сферата на своята дейност. Специалист в областта на българското и международно счетоводство. Автор на статии и материали, разискващи важни теми от данъчно-счетоводното законодателство.

Отговаря за бизнес развитието и бизнес процесите в компанията. Ръководи и управлява  всички проекти, както и счетоводно-данъчното консултиране на клиентите.

Работи в тясна връзка със своите клиенти, като винаги успява да им предложи подходящ начин и рационални решения за организиране и оптимизиране на фирмената дейност, така че да подобрят максимално финансово-счетоводната си отчетност.

С готовност приема всяко предизвикателство да води и управлява счетоводството на физически и юридически лица от различни сфери на съвременния бизнес.

Нашата мисия

Да предложим на нашите клиенти счетоводни услуги и консултации на експертно ниво и на конкурентни цени, за да развиват бизнеса си спокойно и успешно.

Защо да изберете нас:

  • Екип от професионалисти с висока квалификация и опит
  • Индивидуален подход към всеки клиент
  • Пълно съдействие при решаване на всички въпроси и проблеми свързани с данъчно-счетоводната дейност и управление
  • Компетентна консултация за оптимизиране на Вашите разходи
  • Гъвкави и иновативни решения
  • Висока степен на лоялност, отговорност и ангажираност към Вас
  • Прецизно, коректно и пълно счетоводно обслужване
  • Пълна конфиденциалност

Вашият успех е наш успех!

Разрастването на вашия бизнес и обслужването на клиентите всеки ден, месец и година са вашите силни страни. А нашите – да управляваме, обработваме и следим всички аспекти на счетоводството.