За да заявите избрания от Вас абонамент е необходимо да се регистрирате на нашия сайт, като попълните Вашите имена, имейл, телефон за връзка и парола. В случай, че вече сте регистриран потребител, можете да влезете от бутон Вход в горната лява част на сайта и да заявите желания от Вас абонамент.

След като заявите Вашия абонамент, ще получите автоматичен имейл, потвърждаващ Вашата поръчка. Можете да заплатите абонамента на посочената банкова сметка, като е задължително да цитирате номера на поръчката в платежното нареждане. В случай, че не сте получили имейл, молим да се свържете с нас на моб. 0893 893 003.

Вашето потребителско име е имейлът, с който сте се регистрирали, а паролата е избраната от Вас парола при регистрация. Ако сте забравили паролата си, изберете „Забравена парола?“ под полетата за попълване на потребителското име и парола, за да Ви изпратим нова парола. В случай, че не получите имейл, молим да се свържете с нас на моб. 0893 893 003.

Абонаментният план се активира до 24 часа в първия работен ден след постъпване на сумата по банковата сметка.

След като заплатите избрания от Вас абонамент и получите имейл, че той е активиран, можете да влезете в сайта с Вашето потребителско име и парола от Вход. В случай, че сте забравили Вашето потребителско име и парола, молим да се свържете с нас на моб. 0893 893 003.